Sportsklinikken

Copyright Glostrup Fysioterapi & Træning

Akut skadesvejledning og behandling

Glostrup Fysioterapi & Træning har tilknyttet en sportsklinik. Vi tilbyder akut skadesvejledning, screening af skadens omfang og evt. behandling af veluddannet sportsfysioterapeuter.
Dyrker du meget sport, og har du brug for hurtig vejledning og diagnose, så book endelig en tid. Vi vil bestræbe os, at tilbyde dig en tid indenfor 48 timer på hverdage. Alle sportsfysioterapeuter har en bred erfaring med forskellige idrætsgrene og idrætsspecifikke skader.

 

Du ringer bare ind på telefon 43 45 60 40 og beder om en tid til Sportsklinikken. Oftest vil du få tid samme dag du ringer. Herefter vil du blive tilset af en fysioterapeut, der hurtigt kan diagnosticere skaden, behandle den akutte skade og lægge en plan for det videre forløb. Du behøver ikke at kontakte egen læge inden konsultationen. 

 

Pris på 285 kr

Særpris til aktive medlemmer fra Mikenta. Husk at medtage dit medlemskort, som skal fremvises ved mødet med fysioterapeuten.

Ring på 43 45 60 40 og giv besked til sekretæren eller indtal en besked på telefonsvareren. Så står vores fysioterapeuter klar til at tage i mod dig, og du kan hurtigt få en professionel vejledning og behandling af skaden.

 

Vi glæder os til at tage imod dig på klinikken på Hovedvejen 152A i Glostrup