GLA:D træning

GLA:D, også kendt som glad træning, er træning og behandling af Artrose (slidgigt). Det kan du finde hos Glostrup Fysioterapi & Træning i Glostrup.

 

GLA:D henvender sig til folk med ondt i knæ og hofter.

 

GLA:D hos Glostrup Fysioterapi & Træning

 

GLA:D følger de kliniske retningslinjer for patienter med knæartrose (slidgigt i knæet), der anbefaler, at alle med smerter i deres knæ gennemgår et uddannelse- og træningsforløb. Man skal træne mindst 12 gange, fordelt på 2 gange træning om ugen i 6 uger. Det samme anbefaler man også for patienter med hofteartrose (slidgigt i hoften).

 

Med GLA:D lærer du igennem et målrettet uddannelse- og træningsforløb at tackle dine knæ- og/eller hoftesmerter.

Vores forløb med træning og behandling af Artrose:

 

  • Undervisning/introduktion: Her får du flere informationer om uddannelses- og træningsforløbet samt hører mere om, hvad Artrose er.
  • Træning: Træningen strækker sig over 7-8 uger med 2 x træning pr. uge. Som udgangspunkt deltager du i 12 x holdtræning. Herefter kommer en sidste konsultation, hvor der er opfølgning samt overvejelser omkring dit videre forløb.

 

Du kan deltage i GLA:D forløbet med eller uden lægehenvisning til fysioterapi. Ved henvisning kan man få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark samt benytte helbredstillæg. Desuden vil der være udgifter til 2 stk. træningselastikker samt en GLA:D pjece med øvelser.

 

Kontakt klinikken for at høre hvornår næste undervisningsaften finder sted. Undervisningen foregår på klinikken i sal 2.

 

Vores deltagere opnår ofte smertereduktion, øget mobilitet og generelt forbedret livskvalitet.

GLA:D træning i Glostrup

 

Ring til os i dag på 43456040, hvis du søger
GLA:D træning, så du får en bedre hverdag med Artrose.

 

Vores patienter opnår ofte smertereduktion, øget mobilitet og generelt forbedret livskvalitet.

 

Klinikken kører løbende hold. Du finder os i Glostrup og vi er nær Albertslund, Vallensbæk og Brøndby.

Fakta og FAQ om GLA:D træning og artrose

 

Hvad er artrose og slidgigt?

 

Artrose, også kendt som slidgigt, er en almindelig tilstand, som opstår, når brusken i leddene slides ned. Dette kan føre til smerte, stivhed og nedsat funktion i de berørte led. Symptomer på Artrose er ofte

 

  • Ledsmerter og hævelse
  • Morgenstivhed
  • Nedsat bevægelighed i de påvirkede led

 

Artrose er ofte en del af naturlig aldring, men overvægt, ledskader, overbelastning af led gennem længere tid og genetik kan også spille en rolle.

Der er desværre ikke en kur mod slidgigt, men der er flere behandlinger og træninger, der kan reducere generne fra slidgigten.

 

Hvad er GLA:D træning?

 

GLA:D, eller glad træning, står for “Godt Liv med Artrose i Danmark”. Træningen består i at håndtere og træne artrosesmerter i knæ og hofter, hvilket indebærer træning af de rette muskler og bruge leddene på en skånsom måde.

Tilgangen gør brug af både undervisning og træning af patienter.

 

Fordele ved GLA:D træning?

 

GLA:D træning er udviklet af danske forskere. Træning bruger den seneste forskning på området og erfaringer gjort af patienter og fysioterapeuter til at forbedre tilværelsen med slidgigt. Patienter oplever ofte smertereduktion, øget mobilitet og generelt forbedret livskvalitet.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »