Børn, unge, sport og skader

Børn, unge, sport og skader

 

Specifik behandling og træning af børn og unge med sportsskader.

 

En del børn, især de sportsaktive børn, oplever smerter i bevægeapparatet, som skyldes en akut skade eller overbelastning. Vores sportsafdeling kan også hjælpe børn og unge. Kontakt klinikken på telefon eller mail ved behov for udredning samt opstart af behandling og træning.

 

En stor del af smerterne er vækstrelateret, altså at knoglernes vækstzoner stadig er aktive og endnu ikke forbenet. Disse områder er svage og kan give smerter, især ved sportslig belastning.

Vækstrelaterede smerter forekommer oftest hos børn mellem 12-19 år. De hyppigst påvirkede områder er knæ og hæle. De mest forekommende problemer er:

 

  • Osgood-schlatter sygdom (lige under knæ)
  • Sinding-Larsen Johanssons sygdom (nederste kant af knæskal)
  • Apofysitis calcanei / Severs sygdom (hæl)

 

Klinikkens fysioterapeuter tilbyder behandling og træning. Desuden kan vi vejlede i brug af bandager herunder udfærdigelse af såler (SuperSole) samt tilbyde relevant el-terapi (herunder K-laser) til smertelindring.

 

Til de komplicerede problematikker samt til sportsudøveren, som ønsker at forbedre sportspræstationer, kan vi anbefale Z-Health konceptet. Læs mere her.

 

Vil du høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller dit barn? Skriv eller ring til os i dag. Vi er den foretrukne fysioterapeut hos mange i Glostrup, Brøndby, Albertslund og Vallensbæk.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »