Z-Health

Et unikt og komplet behandlings- og træningssystem – Z-Health

 

Z-Health tager udgangspunkt i neurologisk funktionel videnskab, altså videnskab om hvordan samspillet er mellem din hjerne, nervesystem og krop herunder balancesans, ledsans, synssans og din vejrtrækning. Er der balance mellem alle områder, så kan din krop bevæge sig frit, effektivt og smertefrit.

 

I Z-health-konceptet undersøger vi kroppen og nervesystemet systematisk og finder ud af, hvilke dele der er i ubalance/understimuleret, og herudfra gives der specifik behandling og øvelser enten individuelt og/eller på hold.

 

I behandlingen med Z-health kan der indgå følgende øvelser:

 

  • Øvelser for dine øjne
  • Øvelser for din balance
  • Øvelser for din mobilitet (smidighed)
  • Øvelser for din vejrtrækning

 

Hjernen og nervesystemet er omstillingsparate og tilpasses gennem hele livet. Det betyder, at uanset alder, køn, kroppens tilstand og evne, vil du altid kunne forbedre den.

 

Al behandling og træning indenfor Z-Health tilbydes udenfor overenskomsten og af kompetente fysioterapeuter. Særlige hold udbydes i perioder.

 

Z-Health-konceptet er udviklet af den amerikanske kiropraktor Dr. Eric Cobb. Hans koncept er under konstant udvikling og følger den seneste funktionelle neurologiske videnskab. Du kan læse mere om Z-Health her.

 

Vi tilbyder Z-Health behandling til alle, men vi har primært kunder i Glostrup, Albertslund, Vallensbæk og Brøndby.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »