Medarbejdere

Læs mere om vores fantastiske team

 

Hos os har vi et stort team af dygtige fysioterapeuter. Vores team er båret af en lyst og trang til forbedring. Både gennem ekstern videreuddannelse og gennem intern sparring og vidensdeling bliver vi konstant bedre og rykker barren for, hvad god performance er.

 

Fælles for os alle er, at vi besidder en høj professionalisme, og at vi er drevet af ønsket om at opnå de gode resultater for alle, der opsøger os for at få hjælp.

 

For at læse mere om hvem vi er, og hvad der er vores kompetencer og interesseområder, kan du klikke på vores team i menuen til venstre.

Andreas,

aut. fysioterapeut siden 2008.

 

Hos mig møder du en dygtig fysioterapeut med en systematisk tilgang til undersøgelse og behandling. Jeg vil kunne hjælpe dig med de fleste problematikker, men det forventes også, at du selv tager ansvar og gør en aktiv indsats med træning/øvelser for at opnå dine mål.

 

Jeg er bl.a. uddannet og certificeret i McKenzie-metoden og har derfor set utallige ryg-, lænde- og nakkepatienter og har stor erfaring med behandling af discusproblematikker. Min behandling kombineres med andre teknikker efter behov, herunder Mulligan m.m.


Jeg har god erfaring med behandling af diverse sportsskader, og jeg er en del af det team på klinikken, som varetager akutte henvendelser med skadesproblematikker.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Bjarne,

aut. fysioterapeut siden 2004. Ph.d 2018.

 

Har primært arbejdet med hovedpinepatienter siden 2006. Mit Primære interesseområde er nakkesmerter og hovedpine.

Arbejder målrettet for at give patienten den bedst mulige behandling.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Christina,

Aut. fysioterapeut siden 2001. Studerende i Osteopati, forventer sin aut. 2024.

 

Efter 20 års erfaring inden for fysioterapi, herunder som leder af et privat hospital, blev det klart for mig, at der skal mere til for at løse en person med en problematik. Dette førte mig til osteopati, som nu er grundlaget for mine behandlinger.

 

Din krop bliver dagligt påvirket af forskellige faktorer, såsom kost, medicin og sygdomme. De påvirkninger kan forstyrre kroppens balance, hvilket kan manifestere sig som smerte eller ubehag. Min første opgave vil være at undersøge dig grundigt for at finde årsagen til dine symptomer.

 

Med osteopatiske teknikker og min mangeårige erfaring som fysioterapeut, er vores fælles mål at lindre dine symptomer og sikre, at din krop bevæger sig korrekt. Dårlig bevægelighed kan føre til skader og smerte eller tvinge kroppen til at kompensere på uhensigtsmæssige måder. Jeg vil også vejlede dig i at forstå din krop bedre og hvad du kan gøre for at forbedre din situation.

 

Jeg ser frem til at bruge mine færdigheder til at hjælpe dig. “Intet er tabu, vi fokuserer på løsninger”.

Henrik,

aut. fysioterapeut siden 2017.

 

Som fysioterapeut har jeg en bred interesse for hele kroppen – såvel den mentale som den fysiske del. Særlige interesseområder er bl.a. ryg, bækken, nakke og skulder. Jeg har fokus på helheden og anskuer alle relevante kropsproblematikker med et helhedsorienteret perspektiv.


Jeg anvender en del manuelle teknikker, som kombineres med øvelser. Desuden tager jeg erfaringer fra holdundervisning i fitness-verdenen med over i fysioterapien. Jeg har en stor interesse for sport, herunder også sportsskader. Jeg deltager løbende i relevante kurser.


Som person er jeg nærværende, glad, empatisk, og humoristisk. Jeg er naturmenneske, gerne i kombination med træning.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Karin,

Ekstern behandler/konsulent. Eksamineret Kranio Sakral Terapeut.

 

Jeg arbejder med Kranio Sakral Terapi og organterapi til både børn og voksne. Jeg er desuden certificeret mindfulness instruktør. Jeg benytter også elementer herfra i mine andre behandlinger.


Jeg har bl.a. en del erfaring med behandling af fødselstraumer, hovedpiner, piskesmæld, hjernerystelser, stress og smerter. Jeg har interesse i, hvordan traumer og stress påvirker kroppen og sindet. Jeg videreuddanner mig løbende.

 

Som person er jeg rolig, empatisk, lyttende og nysgerrig.

 

Jeg er at finde på klinikken hver torsdag eftermiddag/aften.

 

Du kan få mere information om mig og mine behandlinger via www.kraniosakral-og-kropsterapi.dk.

Jeg kan kontaktes for tidsbestilling på tlf. 22290444.

Klinikken er behjælpelige med spørgsmål og hjælper dig gerne videre for at få en aftale.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Katrine,

Sekretær siden 2019 (er på barsel)

Jeg er både fysioterapeut og sekretær på klinikken. Du kan finde mig i receptionen i dagtimerne 4 dage om ugen.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Kira,

Sekretær siden 2023

 

Jeg er den første, du møder, når du træder ind på klinikken. HJeg har flere års erfaring som kliniksekretær og sørger for, at vores patienter føler sig godt tilpas, fra de træder ind på klinikken.

Kira har et godt overblik, er imødekommende og hjælpsom.

Du møder også Kira i telefonen, hvor hun er behjælpelig med alt fra tidsbestilling, ændring af tid, betalinger m.m.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Kirsten,

aut. fysioterapeut siden 1974

 

Jeg har gennem årene arbejdet med manuelle teknikker til behandling af gener i hele kroppen. Jeg har fulgt mange kurser og benytter flere forskellige teknikker i min behandling af patienternes problemer. Jeg kan lide at arbejde manuelt med problemerne og give individuelle øvelser. Jeg tilbyder holdtræning, hvor der trænes efter individuelt designede programmer. Desuden tilbyder jeg FysioPilates holdtræning.


Jeg nyder at have en varieret arbejdsdag med både individuelle behandlinger/træning samt holdtræning. De seneste år har jeg fulgt kurser i hjernebaseret behandling og træning, som nu benyttes efter behov i mine behandlinger.


Jeg kan lide at arbejde med mennesker og at finde årsagen til et problem, selvom det ikke altid er indlysende klart, hvad der er galt.


Jeg ser mig selv som et menneske med stor interesse for at lære nyt. Jeg er kreativ i min behandlingstilgang, positiv og ydmyg for fællesskabets styrke. Jeg nyder stor glæde ved at arbejde sammen med så mange dejlige dygtige kolleger, der kan sparres med og hentes hjælp fra, når problemerne, der skal tages stilling til, kræver fælles hjælp for at opnå et godt resultat for den enkelte.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Lasse (Lars Erik),

aut. fysioterapeut siden 1987

 

Jeg har arbejdet med alle former for problematikker i bevægeapparatet. Jeg arbejder med mange manuelle teknikker, som jeg kombinerer med øvelser. Jeg har gennem de seneste år uddannet mig indenfor funktionel neurologi og kombinerer denne viden med min almindelige fysioterapeutiske erfaring. Jeg finder det vigtigt at kigge på mennesket som helhed. Jeg har desuden mulighed for at tilbyde akupunktur i tillæg til den almindelige behandling og træning.

 

Jeg interesserer mig meget for kosttilskud og kostens indflydelse på vores velvære. Jeg ønsker for mig selv og andre at leve livet bedre hver dag.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Lene,

aut. fysioterapeut siden 1998.

 

Jeg har gennem årene arbejdet meget med sportsskader indenfor mange forskellige sportsgrene på mange forskellige niveauer. Det er i særdeleshed hofte-, knæ-, ankel- og fodproblematikker, som har min store interesse. Jeg interesserer mig for disse områder ikke kun blandt sportsfolk, men også hos dem, som ikke er sportsaktive.

 

Jeg arbejder meget manuelt og benytter et bredt udpluk af alle de teknikker, jeg har lært i årenes løb. Jeg udarbejder øvelsesprogrammer til hjemmebrug for at optimere patientens mulighed for at blive sit fysiske problem kvit. Derved forebygges eventuelle tilbagefald. Jeg fremstiller også særligt tilpassede indlægssåler, de såkaldte SuperSoles.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Linda,

aut. fysioterapeut siden 2001.

 

Jeg har en bred viden indenfor fysioterapi og benytter både manuelle teknikker samt træning i min behandling af den enkelte patient. Jeg har gennem årene haft mange nakke/ryg patienter, men også patienter med gener fra ekstremiteterne samt neurologiske patienter.

 

Jeg varetager en del holdtræning på klinikken, både almene træningshold, neurologiske hold, GLA:D knæ/hofte (træning for slidgigt) samt GLA:D Ryg.

 

Ydermere står jeg for nogle af klinikkens hjemmebehandlinger.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Lukas,

aut. fysioterapeut siden jan. 2024

Glostrup fysioterapi medarbejder

Mads,

aut. fysioterapeut siden 2014

 

Jeg har stor interesse i at gøre en forskel for mine patienter, så de kan få en bedre hverdag. Jeg arbejder ud fra en grundig undersøgelse med manuelle teknikker, specifikke øvelser og andre af mine værktøjer, for at du skal få det bedre.

 

Jeg har stor interesse i at arbejde med børn både i forhold til smerter, men også i forhold til deres motoriske udvikling. Jeg er god til at møde børn i øjenhøjde.

En anden af mine interesser er sportsskader. Jeg er derfor også en del af klinikkens team, som varetager henvendelser med sportsrelaterede problematikker.

 

På klinikken er jeg desuden med til at stå for både GLA:D rygtræning og knæ/hoftetræning.

Jeg er empatisk og rolig, og jeg kan også lide at arbejde med mindfulness.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Maj,

klinikejer, aut. fysioterapeut siden 2000.

Z-Health Master Practitioner siden 2020.

 

Jeg har med årene opbygget en del ekspertviden på en række områder. Jeg har taget adskillelige kurser og uddannelser indenfor manuel fysioterapi, men også indenfor rehabilitering med bl.a. fokus på funktionel neurologi. Derfor skal du påregne tillægsydelser ved at blive behandlet hos mig.

Mit store interesseområde er at optimere hjernen og nervesystemet, så kroppen bedre kan fungere efter f.eks. et traume eller en skade både hos børn, voksne og elitesportsfolk. Jeg arbejder altid helhedsorienteret og er god til at se på det enkelte menneske og tage udgangspunkt i hans/hendes ressourcer.

Personligt er jeg lyttende, rolig og empatisk og har stor passion for fysioterapien.

Maj kan også kontaktes på e-mail: maj@glostrupfysioterapi.dk

Glostrup fysioterapi medarbejder

Michael G,

aut. fysioterapeut siden 2007.

Z-Health Master Practitioner siden 2020.

 

Jeg har arbejdet på klinik fra starten og kan tilbyde en skarp erfaring til mange problematikker. I min tilgang til en klients problematik prøver jeg at få overblik over helheden. Igennem årene har jeg tilegnet mig viden igennem hyppig videreuddannelse. Alt fra manuelle teknikker, kronisk smertevidenskab, samtale med klienter og på det seneste uddannelse indenfor funktionel neurologi. Jeg vil tage fat i alt fra hvordan din krop bevæger sig til samsyn og balance, søvn, ernæring og stresshåndtering. Du forvente tillægsydelse for behandlinger hos mig.

 

Mit store interesseområde er den funktionelle neurologi – optimering af hjernen, nervesystemet samt bevægelseskompetence. Det kan være aktuelt efter traume, hjernerystelse eller livsstils problematikker. Men det kan også være aktuelt ved perfomance optimering – alt lige fra at kunne arbejde bedre ved en computer til have et bedre slag i tennis osv.

Michael kan også kontaktes på e-mail: michaelg@glostrupfysioterapi.dk

Glostrup fysioterapi medarbejder

Michael R,

aut. fysioterapeut siden 1995.

 

Jeg bestræber mig på at sætte patienten i centrum og være hjælperen i patientforløbet. Jeg opfatter patienten som eksperten i sin egen krop og egne følelser. Ved mødet med patienten er jeg meget lyttende, rummelig og forstående. Det er vigtigt for mig at møde patienten i øjenhøjde. Som udgangspunkt behandler jeg hele kroppen og har forståelse for, at det er vigtigt at se kroppen som en helhed, hvor de forskellige kropsdele påvirker hinanden.

Det er vigtigt for mig løbende at tage kurser og følge den nyeste viden indenfor mit fag.
Jeg har efterhånden mange års erfaring og har taget flere forskellige kurser i genoptræning, smertehåndtering og manuelle behandlingsteknikker. Jeg har stor erfaring med behandling af ryg, nakke, hofte, knæ og genoptræning. Jeg har også mulighed for at benytte akupunktur som tillæg til min behandling.

Jeg interesserer mig for træning og sundhed. I øjeblikket træner jeg landevejscykling, løb og styrketræning.

Tidligere har jeg trænet fodbold og i mange år karate. For nylig er jeg begyndt at dyrke vandring i bjergrige områder.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Pernille,

Klinikejer, aut. fysioterapeut siden 2002.

Åndedrætsterapeut gennem Skolen for åndedræt ved Lotte Paarup.

 

Jeg har altid arbejdet på klinik og har en bred erfaring med at arbejde med diverse gener i bevægeapparatet.

I min behandling benytter jeg jævnligt manuelle teknikker, så du får bedre mulighed for fri bevægelighed, hvilket vil gavne dig ift. de øvelser, du skal udføre, for at afhjælpe dit problem. Jeg arbejder med Mulligan teknikker,  hjernebaseret fysioterapi og træning. Jeg behandler sammen med flere af mine kollegaer senfølger efter cancer mammae og er uddannet af Kirsten Tørsleff. Jeg tilbyder akupunktur i tillæg til min behandling og er uddannet indenfor Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi.

I 2024 har jeg sat fokus på åndedrættet. Mange af os kan optimere vores daglige åndedræt og forbedre vores hverdag. Jeg tilbyder individuelle konsultationer og vil også jævnligt tilbyde træningsforløb på hold med fokus på åndedræt og bevægelse.

Tidligere har jeg været tilknyttet flere sportsklubber, og jeg har arbejdet som instruktør i spædbørnsmassage.

Jeg er rolig og lyttende og gør mig umage med at møde mine patienter i trygge rammer.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Rasmus,

aut. fysioterapeut siden 2015

 

 

Som fysioterapeut har jeg stor interesse for behandling af gener i ryg og nakke samt diverse slidgigtsproblematikker. Hvad enten du kommer med hovedpine, slidgigt eller andre smerteproblematikker, så arbejder jeg meget med træning og smerteteori. På den måde får du gode værktøjer til selv at lære at håndtere og træne dig ud af dit problem. Jeg er også bredt uddannet i at bruge manuelle teknikker. Jeg går meget op i at behandle ud fra den nyeste forskning, der er tilgængelig.

Jeg møder dig med stor respekt og godt humør.

Glostrup fysioterapi medarbejder

Rozvi,

B.SC. in Physical Therapy i Filippinerne 2004, aut. i Danmark 2013

 

 

Kontakt til mennesker på alle måder og på alle niveauer finder jeg stimulerende og udviklende, og jeg har erfaring med en bred vifte af patienter, både unge og gamle.

Jeg har bl.a. haft opgaver inden for apopleksi-genoptræning og neurologisk rehabilitering – herunder genoptræning af voksne med traumer og blodprop i hjernen. Bobath har jeg også kendskab til, en teknik som er særlig egnet til neurologiske patienter. Jeg har også mødt mange patienter inden for de ortopædiske og geriatriske områder. Jeg har erfaring med både individuelle forløb og holdtræning. I de individuelle træningsforløb har jeg bl.a. lavet facie og bindevæv, samt manuel teknik, dvs. hvor patienten får hjælp til at lindre muskelsmerter og stivhed.

I en årrække har jeg arbejdet som rådgiver og projektleder, og der igennem haft kontakt til rigtig mange mennesker, fra hele verden og rundt om i Danmark. De erfaringer hjælper mig i arbejdet som fysioterapeut, da jeg næsten daglig møder nye patienter og vi jo alle er forskellige. Jeg gør mit bedste for at lytte, forstå og være i øjenhøjde!

Glostrup fysioterapi medarbejder

Simone,

aut. fysioterapeut

Glostrup fysioterapi medarbejder

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »