Ryg- og nakkesmerter

Ryg og nakkesmerter / – problematikker undersøgelse, behandling og træning

 

Ryg og nakkesmerter opstår ofte pga. overbelastning af muskler i nakken og ryggen. Overbelastning skyldes ofte statisk arbejde, dårlig arbejdsstilling, forkerte løft etc. Arbejder du ved skærm, kan smerterne ofte forebygges ved indstilling af bord, stol, skærm, tastatur eller mus.

 

Ryg- og nakkesmerter kan også skyldes gigtsygdomme som bl.a. leddegigt. Faldtraumer kan også være en udløsende faktor.

 

Hos Glostrup Fysioterapi & Træning kan vi afhjælpe problemet med en grundig undersøgelse, specifik behandling, ergonomisk vejledning og genoptræning.
Vi kan ydermere tilbyde laserbehandling, akupunktur og vejledning ift. aflastende bandager.

Er dit problem sportsrelateret – som forkert bevægestrategi, så kan vi anbefale undersøgelse, vejledning og træning af en af vores Z-Health- og/eller sportsuddannede fysioterapeuter.

 

Søger du behandling af ryg- og nakkesmerter og råd til træning af albuesmerter nær Brøndby, Albertslund, Vallensbæk eller Glostrup, så kontakt vores klinik i dag.

Rygsmerter og rygsygdomme
– øvelser mod rygsmerter

 

Smerter i ryggen er en af de mest udbredte folkesygdomme i Danmark. Rygsmerter kan gå over af sig selv, men en del kan opleve, at rygsmerterne er blivende eller tilbagevendende. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få hjælp fra f.eks. en fysioterapeut, som kan bistå med vejledning i øvelser mod rygsmerter.

 

Rygsmerterne kan skyldes overbelastning af ryggen, følger efter et traume, hypermobilitet, nedsat stabilitet af muskulaturen, diskusproblematik, skader på rygmarven, rygsygdomme som Morbus Bechterew, scoliose (s-formet ryg), Morbus Scheuermann, spinalstenose mv.

 

Når du kommer til en fysioterapeut, kan du gennem dine egne oplysninger og en klinisk undersøgelse få rådgivning om, hvad du kan gøre for at få det bedre med din ryg.

 

Gennem vores undersøgelse hjælper vi dig med den rette behandling og/eller træning for dine rygsmerter. Vi tilbyder dig bl.a. behandling og træning indenfor McKenzie-regimet, DNS konceptet, stabilitetstræning, GLA:D træning mv.

 

Hos fysioterapeuten kan du få designet et individuelt øvelsesprogram, der tager højde for netop din ryg.

 

Til smertelindring tilbyder vi manuel behandling, el-terapi, akupunktur, kinesiotape etc.

 

Bor du i Albertslund, Brøndby, Glostrup eller Vallensbæk, så kontakt os i dag, hvis vi skal hjælpe dig med dine rygsmerter.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »