Genoptræning

Vejledning og genoptræning efter skade, sygdom eller operation

 

Efter sygdom, skade eller operation kan genoptræning være nødvendig. Klinikken varetager mange former for genoptræning. Herunder kan du se et udsnit af vores tilbud.

 

Træning før og genoptræning efter operation
Klinikken har god erfaring med træning af bevægeapparatet før og efter en operation. Fysioterapeuten vil vurdere, om der er et behov for øvelser inden operation for at du derefter hurtigere kan komme dig. Efter operation kan det vurderes om manuel behandling f.eks arvævsbehandling, almen vævsbehandling eller nerveudspænding er nødvendig, dette kan optimere træningseffekten efterfølgende.

 

Genoptræning efter blodprop, hjerneblødning mm.
Efter et hårdt sygdomsforløb kan det være nødvendigt med genoptræning for at styrke muskler, forbedre koordination og balance m.m.. Her på klinikken kan din genoptræning foregå individuelt eller på hold. Hvilken træning, der er mest optimal for dig, besluttes i samråd med din fysioterapeut. I nogle tilfælde kan du være henvist til vederlagsfri genoptræning. Hvis du er henvist til dette, kan du frit vælge mellem kommunens træningstilbud og de fysioterapeutiske klinikkers tilbud.

 

Genoptræning efter brystkræft, Cancer Mammae
Klinikken har fysioterapeuter som er specialuddannede til at varetage træning og behandling før og efter kræftforløb. Det kan være en fordel at være instrueret i selvbehandling og øvelser før operation og strålebehandling. Men behandling og øvelser kan til enhver tid sættes i gang. Du kan læse mere her.

 

Genoptræning efter graviditet
Klinikkens fysioterapeuter kan hjælpe dig med råd, vejledning og træning både før, under og efter graviditet.

 

Er du fra Glostrup, Albertslund, Brøndby eller Vallensbæk, så er det oplagt at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål eller behov for træning og genoptræning.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »