Kroniske smerter

Kroniske smerter – smertebehandling

 

Kroniske smerter er længerevarende smerter, som varer ud over den normale vævshelingstid efter en skade. Man har defineret kroniske smerter, som smerter varende over seks måneder. Det er smerter, der kan gå væk igen, eller som kan fortsætte resten af livet.


Kroniske smerter er ikke en sygdom, men en tilstand, som forringer livskvaliteten markant hos den, der lider under smerten. Jo tidligere, der bliver gjort en indsats for at optimere vævsheling og nedsætte smerterne, desto bedre.

 

Smerte og krop fungerer som et system, der kan påvirkes af uendeligt mange faktorer. Din hjerne arbejder hele tiden på at beskytte dig. De forskellige symptomer og smerter, du oplever, opstår fordi hjernen har vurderet, at noget er galt. Smerter er en af hjernens måder at gøre dig opmærksom på, at noget er galt. Processerne foregår ubevidst.


Vi kan bistå dig i smertebehandling af kroniske smerter.

 

Det er både fysiske, psykiske og sociale omstændigheder, der bidrager til smerteoplevelse og altid fra alle tre områder.

 

Hos Glostrup Fysioterapi & Træning behandler vi mennesket som en helhed og tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og kapacitet. Tag kontakt til os, hvis du leder efter smertebehandling af kroniske smerter i Vallensbæk, Albertslund, Glostrup eller Brøndby.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »