Sport

Sportsskader og fysioterapi


Akut og hurtig skadesvejledning fra vores fysioterapeuter ved sportsskade

 

Hos Glostrup Fysioterapi & Træning finder du en sportsafdeling. Her tilbydes akut skadesvejledning og screening af din skades omfang udført af veluddannede sportsfysioterapeuter.

 

Dyrker du meget sport, og har du brug for hurtig vejledning og diagnose, så book en tid. Vi vil bestræbe os på at tilbyde dig en tid indenfor 48 timer på hverdage.


Der afsættes typisk 20 minutter til screening og vejledning. Ved behov for Kinesiotape kan dette tilbydes mod et tillæg.

 

Du behøver ikke at kontakte egen læge inden konsultationen. 

 

Vi har mulighed for efterfølgende at tilbyde relevant el-terapi (herunder K-laser) og henvise til videre træning og behandling.
Til sportsskader med komplicerede problematikker samt til sportsudøveren, som ønsker at forbedre sportspræstationer, kan vi anbefale Z-Health konceptet. Læs mere her.

 

Vi glæder os til at tage imod dig på Sportsklinikken hos Glostrup Fysioterapi & Træning på Hovedvejen 152A i Glostrup. Vi er særligt eftertragtede af klienter nær Brøndby, Vallensbæk, Glostrup og Albertslund, som ønsker hurtig behandling af deres sportsskade.

Golftræning på klinikken

 

Golftræningen på klinikken varetages af vores fysioterapeut Claus. Træningen vil hjælpe golfspillere med at sænke deres handicap, øge deres fysiske formåen og samtidig forebygge golfrelaterede skader.

Træningen består af funktionelle øvelser, der har en god overførbarhed til golfspillet. Der fokuseres på styrke, bevægelighed, koordination, balance, kondition.

Til træningen bruges der redskaber som elastikker, kettlebells, håndvægte, vægtskiver, stepbænke, bolde og måtter.

 

Golftræningen tilbydes på hold og til golfspillere på alle niveauer. Træningen her på Vestegnen er baseret på den nyeste viden.

Klinikken kører Golfhold om efteråret og fra januar måned. Hold evt. øje med opslag på klinikken, på Facebook eller kontakt klinikken for at høre nærmere.

 

Kontakt os i dag, hvis du bor nær Albertslund, Glostrup, Brøndby eller Vallensbæk og ønsker tilbud på golftræning.

ONLINE BOOKING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »