Sport

Sportsskader og fysioterapi


Akut og hurtig skadesvejledning fra vores fysioterapeuter ved sportsskade

 

Hos Glostrup Fysioterapi & Træning finder du en sportsafdeling. Her tilbydes akut skadesvejledning og screening af din skades omfang udført af veluddannede sportsfysioterapeuter.

 

Dyrker du meget sport, og har du brug for hurtig vejledning og diagnose, så book en tid. Vi vil bestræbe os på at tilbyde dig en tid indenfor 48 timer på hverdage.


Der afsættes typisk 20 minutter til screening og vejledning. Ved behov for Kinesiotape kan dette tilbydes mod et tillæg.

 

Du behøver ikke at kontakte egen læge inden konsultationen. 

 

Vi har mulighed for efterfølgende at tilbyde ultralydsscanning, relevant el-terapi (herunder K-laser) og henvise til videre træning og behandling.
Til sportsskader med komplicerede problematikker samt til sportsudøveren, som ønsker at forbedre sportspræstationer, kan vi anbefale Z-Health konceptet. Læs mere her.

 

Vi glæder os til at tage imod dig på Sportsklinikken hos Glostrup Fysioterapi & Træning på Hovedvejen 152A i Glostrup. Vi er særligt eftertragtede af klienter nær Brøndby, Vallensbæk, Glostrup og Albertslund, som ønsker hurtig behandling af deres sportsskade.

Golftræning på klinikken – golffitness

 

Golffitness, som varetages af vores fysioterapeut Claus, er tilrettelagt af golflandsholdets fysiske trænere. Træningen vil hjælpe motionister med at sænke deres handicap og samtidig forebygge golfrelaterede skader.

 

Vores fysioterapeut Claus udtaler følgende:
En stærk ryg bliver mindre skadet, og med målrettet golftræning af hele kropskernen reducerer amatører drastisk risikoen for skader. Samtidig er holdtræningen rigtig sjov – og det er for alle uanset handicap og alder. Det er ikke som et træningscenter, men udelukkende funktionel træning med bevægelser magen til dem, der udføres på banen.”

 

Golfklinik tilbyder holdtræning til golfspillere på alle niveauer. Træningen her på Vestegnen er baseret på den nyeste viden.

 

Golfklinik kører løbende nye træningshold. Hold evt. øje med opslag på klinikken, på Facebook eller kontakt klinikken for at høre nærmere.

 

Kontakt os i dag, hvis du bor nær Albertslund, Glostrup, Brøndby eller Vallensbæk og ønsker tilbud på golftræning og golffitness.

ULTRALYDSCANNING

BESTIL TID »

AKUT TID

KONTAKT OS »

LASERBEHANDLING

BESTIL TID »